Verzenden en retourneren


Bestelt u op werkdagen voor 16:00 uur en betaalt u met iDEAL, creditcard of Bitcoin, dan heeft u uw de bestelling de volgende dag in huis. Bij bestellingen boven de € 250,00 betaalt u geen verzendkosten.
 
Verzenden en retourneren WifiVoorDeZaak.nl

Verzending van uw bestelling


Bestelt voor 16:00 de volgende dag in huis

Bestelt u op werkdagen voor 16:00 uur en betaalt u met iDEAL, creditcard of Bitcoin, dan heeft u uw de bestelling de volgende dag in huis. Betaalt u per overboeking dan versturen wij uw order zodra de transactie is bijgeschreven op onze rekening, houdt u er svp rekening mee dat dat tot 48 uur kan duren.

Producten welke wij voor moeten configureren verzenden wij in overleg met u.

Gratis verzending boven de € 250,-

Bij bestellingen boven de € 250,00 betaalt u geen verzendkosten. Onder de € 250,00 betaalt u € 6,75. De korting wordt automatisch verwerkt wanneer u afrekent.

 Ruilen en retourneren WifiVoorDeZaak.nl

Ruilen en retourneren

Ruilen of retourneren

U kunt een product binnen 14 dagen ruilen of retourneren. Het product dient compleet en in originele verpakking geretourneerd te worden. Producten welke niet compleet of beschadigd zijn kunnen niet worden geruild en worden niet gecrediteerd.

Neem voordat u een product retourneert svp eerst contact met ons op. U krijgt van ons per mail de retour barcode toegestuurd. Deze barcode en de adresgegevens print u uit en plakt u op de verpakking. Bij een PostNL pakketpunt kunt u vervolgens het pakket inleveren. Op deze pagina kunt u het dichtstbijzijnde PostNL punt bij u in de buurt opzoeken.

De verzendkosten van het retour sturen van een product zijn voor uw rekening en dit bedrag wordt verrekend met de creditering van de bestelling.

Annuleren van een bestelling

Neem svp zo snel mogelijk contact met ons op als u een bestelling wilt annuleren. Is een bestelling al verzonden dan gelden automatisch de voorwaarden voor het retour sturen.

  

Advies nodig?

Wij zijn telefonisch te bereiken op werkdagen van 8:30 tot 17:00.

Bel ons op: 0314 2000 20