Ubiquiti Unifi US 8 60W

De netwerkswitch is het hart van uw netwerk. De snelheid waarmee de netwerkswitch datapakketjes kan verwerken is van belang voor de snelheid van alle apparaten die daarop aangesloten zijn. De Ubiquiti Unifi US 8 60W netwerkswitch is een kostenefficiënte netwerkswitch zonder concessies te doen aan kwaliteit en snelheid.


De Ubiquiti Unifi US 8 60W netwerkswitch heeft in totaal 8 gigabit netwerkpoorten waarvan 4 Power over Ethernet poorten. Dit houdt in dat apparaten die dit ondersteunen gevoed worden door de netwerkswitch. Het aangesloten apparaat heeft dus geen aparte voedingsaansluiting nodig. Onder andere de Ubiquiti Unifi Wifi accesspoints ondersteunen Power over Ethernet.


De netwerkswitch kan worden aangestuurd vanuit de Wifi Cloud Portal. Hierin zijn de statistieken van de netwerkswitch te bekijken, zoals de aangesloten apparaten en de status van het netwerk en mocht er een probleem optreden met de netwerkswitch, dan krijg je daarvan een bericht per email.

Plus- en minpunten

  • Pluspunt:Aangesloten apparaten die PoE ondersteunen worden gevoed door de switch, stroomadapters zijn niet meer nodig
  • Pluspunt:8 Gigabit netwerkpoorten, voor een snel bedraad netwerk
  • Minpunt:Van de 8 poorten zijn er 4 geschikt voor Power over Ethernet

Beschikbaarheid: Op voorraad

€ 127,99
Productbeschrijving
Details

Power over Ethernet

De Ubiquiti Unifi US 8 60W heeft 4 PoE (802.3af) poorten. In totaal kan er tot 60W aan PoE apparaten aangesloten worden op de Ubiquiti Unifi US 8 60W netwerkswitch. Wanneer de switch aangesloten is op de Wifi Cloud Portal kunt u precies het PoE stroomverbruik per aangesloten apparaat inzien.

Stil ontwerp

De Ubiquiti Unifi US 8 60W is aan de wand of onder een bureau te bevestigen. Door het stille “fanloze” ontwerp is deze netwerkswitch ook geschikt voor gebruik op of naast een werkplek.

VLAN ondersteuning

De netwerkswitch ondersteund VLAN’s om meerdere gescheiden netwerken te maken voor bijvoorbeeld een bedrijfsverzamelgebouw. Zo kunt u met VLAN’s zorgen dat meerdere bedrijven dezelfde internetverbinding delen, maar dat deze bedrijven nooit bij elkaar op het netwerk kunnen komen.

802.1X authenticatie

Hoe voorkom je dat een persoon uit een aangesloten apparaat de netwerkstekker er uit haalt en bijvoorbeeld zijn eigen laptop aansluit? De oplossing is 802.1X in combinatie met een Radius server. Voordat een aangesloten apparaat toegang krijgt tot het netwerk, dient het apparaat zich te identificeren met een gebruikersnaam en wachtwoordcombinatie of een certificaat. 802.1X authenticatie in de netwerkswitch is compatible met Windows NPS server, Synology Radius en de Unifi Radius server van de Unifi Security Gateways.

Guest control

Zorgt ervoor dat een gast aangemeld op het gastennetwerk nooit terecht komt op het productienetwerk.

Storm control

Wanneer een apparaat buitensporig veel netwerkverzoeken stuurt, zorgt de netwerkswitch ervoor dat de poort waarop het apparaat aangesloten zit afgesloten wordt. Wanneer de netwerkswitch aangesloten is op de Wifi Cloud portal krijgt u hier een bericht van per email.


Extra informatie
Extra informatie
EAN N/B
Aantal ethernet poorten 8 (10,100,1000Mbps)
Aantal SFP poorten Nee
Power over Ethernet switch Ja
Power over Ethernet standaard PoE 802.3af
Maximaal PoE stroomverbruik 60W
Switching capaciteit 16 Gbps
Forwarding rate 11.9 Mpps
Non-blocking throughput 8 Gbps
19 inch rackmontage Nee
Afmetingen 148.0 x 99.5 x 30.7 mm
Gewicht 432 g
Geluidloos zonder Fan Ja
Geluidsniveau 35 dBa
Luchtvochtigheid Bereik 5 tot 95% niet condenserend
Temperatuur Bereik -5 to 45° C
Reviews
Wat is uw ervaring met dit product?
U plaatst een review over: Ubiquiti Unifi US 8 60W