Ubiquiti Unifi US 48

De netwerkswitch is het hart van uw netwerk. De snelheid waarmee de netwerkswitch datapakketjes kan verwerken is van belang voor de snelheid van alle apparaten die daarop aangesloten zijn. Met de Ubiquiti Unifi US 48 netwerkswitch creëer je een razendsnel bedraad netwerk.


De netwerkswitch kan worden aangestuurd vanuit de Wifi Cloud Portal. Hierin zijn de statistieken van de netwerkswitch te bekijken, zoals de aangesloten apparaten en de status van het netwerk en mocht er een probleem optreden met de netwerkswitch, dan krijg je daarvan een bericht per email.


De Ubiquiti Unifi US 48 netwerkswitch heeft 2 SFP+ poorten, waarmee een razendsnelle 10Gbps link kan worden gecreëerd met de glasvezelrouter of een andere switch.

Plus- en minpunten

  • Pluspunt:Uit te breiden met 10 Gbps glasvezel SFP+ modules om een snelle verbinding te maken naar bijvoorbeeld de router
  • Pluspunt:48 Gigabit netwerkpoorten, voor een snel bedraad netwerk

Beschikbaarheid: Op voorraad

€ 438,99
Productbeschrijving
Details

SFP poorten

Met de SFP poorten is het mogelijk een snelle glasvezel verbinding te maken met bijvoorbeeld de glasvezelrouter of een andere netwerkswitch. De Ubiquiti Unifi US 48 heeft 2 standaard SFP poorten en 2 SFP+ poorten. Met de 2 SFP+ poorten is een glasvezelverbinding te creëren met een snelheid van 10Gbps.

19” inch rackmontage

De Ubiquiti Unifi US 48 is ontworpen voor montage in een 19” inch serverrack.

VLAN ondersteuning

De netwerkswitch ondersteund VLAN’s om meerdere gescheiden netwerken te maken voor bijvoorbeeld een bedrijfsverzamelgebouw. Zo kunt u met VLAN’s zorgen dat meerdere bedrijven dezelfde internetverbinding delen, maar dat deze bedrijven nooit bij elkaar op het netwerk kunnen komen.

802.1X authenticatie

Hoe voorkom je dat een persoon uit een aangesloten apparaat de netwerkstekker er uit haalt en bijvoorbeeld zijn eigen laptop aansluit? De oplossing is 802.1X in combinatie met een Radius server. Voordat een aangesloten apparaat toegang krijgt tot het netwerk, dient het apparaat zich te identificeren met een gebruikersnaam en wachtwoordcombinatie of een certificaat. 802.1X authenticatie in de netwerkswitch is compatible met Windows NPS server, Synology Radius en de Unifi Radius server van de Unifi Security Gateways.

Guest control

Zorgt ervoor dat een gast aangemeld op het gastennetwerk nooit terecht komt op het productienetwerk.

Storm control

Wanneer een apparaat buitensporig veel netwerkverzoeken stuurt, zorgt de netwerkswitch ervoor dat de poort waarop het apparaat aangesloten zit afgesloten wordt. Wanneer de netwerkswitch aangesloten is op de Wifi Cloud portal krijgt u hier een bericht van per email.


Extra informatie
Extra informatie
EAN N/B
Aantal ethernet poorten 48 (10,100,1000Mbps)
Aantal SFP poorten 2 SFP en 2 SFP+
Power over Ethernet switch Nee
Power over Ethernet standaard Nee
Maximaal PoE stroomverbruik Nee
Switching capaciteit 140 Gbps
Forwarding rate 104.16 Mpps
Non-blocking throughput 70 Gbps
19 inch rackmontage Ja
Afmetingen 443 x 43 x 286 mm
Gewicht 3.65 kg
Geluidloos zonder Fan Nee
Geluidsniveau 34-37 dBa
Luchtvochtigheid Bereik 5 tot 95% niet condenserend
Temperatuur Bereik -5 tot 40° C
Reviews
Wat is uw ervaring met dit product?
U plaatst een review over: Ubiquiti Unifi US 48