Ubiquiti Unifi US 16 XG

De Ubiquiti Unifi US 16 XG is een core netwerkswitch ontworpen om een 10Gbps netwerk backbone te creëren.


De Ubiquiti Unifi US 16 XG heeft 12 SFP+ poorten, waarmee met de Ubiquiti Unifi UF MM 10G module een razendsnelle 10 Gbps glasvezel interface te creëren is. De 4 ethernetpoorten ondersteunen 10 Gbps aansluitingen over Cat6 netwerkbekabeling.


De netwerkswitch kan worden aangestuurd vanuit de Wifi Cloud Portal. Hierin zijn de statistieken van de netwerkswitch te bekijken, zoals de aangesloten apparaten en de status van het netwerk en mocht er een probleem optreden met de netwerkswitch, dan krijg je daarvan een bericht per email.

Plus- en minpunten

  • Pluspunt:16x 10Gbps glasvezel SFP+ modules om een snel corenetwerk te creëren
  • Pluspunt:switching capaciteit van 320Gbps

Beschikbaarheid: Op voorraad

€ 598,99
Productbeschrijving
Details

SFP+ poorten

De Ubiquiti Unifi US 16 XG is een core netwerkswitch ontworpen om een 10Gbps netwerk backbone te creëren. De Ubiquiti Unifi US 16 XG heeft 12 SFP+ poorten, waarmee met de Ubiquiti UF MM 10G module een razendsnelle 10 Gbps glasvezel interface te creëren is. De 4 ethernetpoorten ondersteunen 10 Gbps aansluitingen over Cat6 (of hoger) netwerkbekabeling. Met link aggregate zijn meerdere interfaces te koppelen tot een nog snellere link naar bijvoorbeeld een server, NAS of andere netwerkswitch.

19” inch rackmontage

De Ubiquiti Unifi US 16 XG is ontworpen voor montage in een 19” inch serverrack. Met de meegeleverde beugels is deze ook te bevestigen aan een wand.

VLAN ondersteuning

De netwerkswitch ondersteund VLAN’s om meerdere gescheiden netwerken te maken voor bijvoorbeeld een bedrijfsverzamelgebouw. Zo kunt u met VLAN’s zorgen dat meerdere bedrijven dezelfde internetverbinding delen, maar dat deze bedrijven nooit bij elkaar op het netwerk kunnen komen.

802.1X authenticatie

Hoe voorkom je dat een persoon uit een aangesloten apparaat de netwerkstekker er uit haalt en bijvoorbeeld zijn eigen laptop aansluit? De oplossing is 802.1X in combinatie met een Radius server. Voordat een aangesloten apparaat toegang krijgt tot het netwerk, dient het apparaat zich te identificeren met een gebruikersnaam en wachtwoordcombinatie of een certificaat. 802.1X authenticatie in de netwerkswitch is compatible met Windows NPS server, Synology Radius en de Unifi Radius server van de Unifi Security Gateways.

Guest control

Zorgt ervoor dat een gast aangemeld op het gastennetwerk nooit terecht komt op het productienetwerk.

Storm control

Wanneer een apparaat buitensporig veel netwerkverzoeken stuurt, zorgt de netwerkswitch ervoor dat de poort waarop het apparaat aangesloten zit afgesloten wordt. Wanneer de netwerkswitch aangesloten is op de Wifi Cloud portal krijgt u hier een bericht van per email.


Extra informatie
Extra informatie
EAN N/B
Aantal ethernet poorten 4 (1/10 Gbps)
Aantal SFP poorten 12 SFP+
Power over Ethernet switch Nee
Power over Ethernet standaard Nee
Maximaal PoE stroomverbruik Nee
Switching capaciteit 320 Gbps
Forwarding rate 238.10 Mpps
Non-blocking throughput 160 Gbps
19 inch rackmontage Ja
Afmetingen 443 x 221 x 43 mm
Gewicht 2.71 kg
Geluidloos zonder Fan Nee
Geluidsniveau Nee
Luchtvochtigheid Bereik 5 tot 95% niet condenserend
Temperatuur Bereik -5 tot 40° C
Reviews
Wat is uw ervaring met dit product?
U plaatst een review over: Ubiquiti Unifi US 16 XG