Ubiquiti Unifi US 16 150W

De netwerkswitch is het hart van uw netwerk. De snelheid waarmee de netwerkswitch datapakketjes kan verwerken is van belang voor de snelheid van alle apparaten die daarop aangesloten zijn. De Ubiquiti Unifi US 16 150W netwerkswitch is een kostenefficiënte netwerkswitch zonder concessies te doen aan kwaliteit en snelheid.


De Ubiquiti Unifi US 16 150W netwerkswitch heeft 16 Power over Ethernet poorten. Dit houdt in dat apparaten die dit ondersteunen gevoed worden door de netwerkswitch. Het aangesloten apparaat heeft dus geen aparte voedingsaansluiting nodig. Onder andere de Ubiquiti Unifi Wifi accesspoints ondersteunen Power over Ethernet.


De netwerkswitch kan worden aangestuurd vanuit de Wifi Cloud Portal. Hierin zijn de statistieken van de netwerkswitch te bekijken, zoals de aangesloten apparaten en de status van het netwerk en mocht er een probleem optreden met de netwerkswitch, dan krijg je daarvan een bericht per email.


De 2 SFP poorten zijn te gebruiken om bijvoorbeeld een snelle glasvezelverbinding te maken met de router of een andere netwerkswitch.

Plus- en minpunten

  • Pluspunt:Aangesloten apparaten die PoE ondersteunen worden gevoed door de switch, stroomadapters zijn niet meer nodig
  • Pluspunt:Uit te breiden met glasvezel SFP modules om een snelle verbinding te maken naar bijvoorbeeld de router
  • Pluspunt:16 Gigabit netwerkpoorten, voor een snel bedraad netwerk
  • Minpunt:In totaal 150 Watt PoE capaciteit kan te weinig zijn wanneer u op iedere poort een zwaar apparaat aansluit

Beschikbaarheid: Op voorraad

€ 318,99
Productbeschrijving
Details

SFP Poorten

Met de 2 SFP poorten is het mogelijk een snelle glasvezel verbinding te maken met bijvoorbeeld de glasvezelrouter of een andere netwerkswitch. De Ubiquiti Unifi US 16 150W heeft 2 standaard SFP poorten, waarmee een 1Gbps link kan worden gecreëerd.

Power over Ethernet

De Ubiquiti Unifi US 16 150W ondersteund PoE, PoE+ en Passive 24V Power over Ethernet apparaten. In totaal kan er tot 150W aan PoE apparaten aangesloten worden op de Ubiquiti Unifi US 16 150W netwerkswitch. Wanneer de switch aangesloten is op de Wifi Cloud Portal kunt u precies het PoE stroomverbruik per aangesloten apparaat inzien.

19” inch rackmontage

De Ubiquiti Unifi US 16 150W is geschikt voor montage in een 19” inch serverrack, maar kan met de meegeleverde beugels ook bevestigd worden aan een wand.

VLAN ondersteuning

De netwerkswitch ondersteund VLAN’s om meerdere gescheiden netwerken te maken voor bijvoorbeeld een bedrijfsverzamelgebouw. Zo kunt u met VLAN’s zorgen dat meerdere bedrijven dezelfde internetverbinding delen, maar dat deze bedrijven nooit bij elkaar op het netwerk kunnen komen.

802.1X authenticatie

Hoe voorkom je dat een persoon uit een aangesloten apparaat de netwerkstekker er uit haalt en bijvoorbeeld zijn eigen laptop aansluit? De oplossing is 802.1X in combinatie met een Radius server. Voordat een aangesloten apparaat toegang krijgt tot het netwerk, dient het apparaat zich te identificeren met een gebruikersnaam en wachtwoordcombinatie of een certificaat. 802.1X authenticatie in de netwerkswitch is compatible met Windows NPS server, Synology Radius en de Unifi Radius server van de Unifi Security Gateways.

Guest control

Zorgt ervoor dat een gast aangemeld op het gastennetwerk nooit terecht komt op het productienetwerk.

Storm control

Wanneer een apparaat buitensporig veel netwerkverzoeken stuurt, zorgt de netwerkswitch ervoor dat de poort waarop het apparaat aangesloten zit afgesloten wordt. Wanneer de netwerkswitch aangesloten is op de Wifi Cloud portal krijgt u hier een bericht van per email.


Extra informatie
Extra informatie
EAN N/B
Aantal ethernet poorten 16 (10,100,1000Mbps)
Aantal SFP poorten 2 SFP
Power over Ethernet switch Ja
Power over Ethernet standaard PoE 802.3af, PoE+ 802.3at, 24V Passive PoE
Maximaal PoE stroomverbruik 150W
Switching capaciteit 36 Gbps
Forwarding rate 26.78 Mpps
Non-blocking throughput 18 Gbps
19 inch rackmontage Ja
Afmetingen 443 x 43 x 221 mm
Gewicht 2.89 kg
Geluidloos zonder Fan Nee
Geluidsniveau 34-37 dBa
Luchtvochtigheid Bereik 5 tot 95% niet condenserend
Temperatuur Bereik -5 to 40° C
Reviews
Wat is uw ervaring met dit product?
U plaatst een review over: Ubiquiti Unifi US 16 150W