Ubiquiti Unifi Security Gateway USG Pro 4

De Ubiquiti Unifi Security Gateway USG Pro 4 is een router welke uw netwerk, met de ingebouwde firewall, beschermt tegen indringers van buitenaf.


De Ubiquiti Unifi Security Gateway USG Pro 4 kan met de Dual-Core 1 GHz processor tot 2,4 miljoen netwerkpakketjes per seconde verwerken. Dit maakt de Ubiquiti Unifi Security Gateway USG Pro 4 geschikt voor grotere netwerken en organisaties met snelle glasvezelverbindingen.


De Ubiquiti Unifi Security Gateway USG Pro 4 kan worden aangesloten op de Wifi Cloud Portal. Vanuit de Wifi Cloud Portal is de Ubiquiti Unifi Security Gateway op eenvoudige wijze te configureren en beheren. Wanneer de Deep Packet Inspection functie aan wordt gezet, ziet u in de Wifi Cloud Portal precies welke app’s en netwerkprotocollen de meeste bandbreedte gebruiken.


De Ubiquiti Unifi Security Gateway USG Pro 4 maakt gebruik van Quality of Service (QoS). QoS is een netwerkmechanisme dat ervoor zorgt dat realtime netwerkverkeer, zoals een VoIP telefoongesprek, een hogere prioriteit krijgt dan “normaal” netwerkverkeer.


De Ubiquiti Unifi Security Gateway USG Pro 4 is geschikt voor montage in een 19” inch rack.

Plus- en minpunten

  • Pluspunt:Krachtige firewall
  • Pluspunt:Geschikt om vestigingen aan elkaar te koppelen met site-to-site VPN
  • Pluspunt:Geeft realtime netwerkverkeer, zoals VoIP telefonie, voorrang met QoS

Beschikbaarheid: Op voorraad

€ 303,99
Productbeschrijving
Details

VLAN’s

Wanneer meerdere organisaties gebruik maken van dezelfde internetverbinding, bijvoorbeeld in het geval van een bedrijfsverzamelgebouw, dan wilt u voorkomen dat de bedrijven onderling bij elkaar op het netwerk kunnen komen. De techniek die hiervoor zorgt zijn zogeheten VLAN’s oftewel Virtuele LAN’s. Ieder bedrijf krijgt zijn eigen VLAN in het netwerk en het is onmogelijk om in elkaars netwerk te komen, terwijl de bedrijven wel gebruik maken van één en dezelfde internetverbinding. De Ubiquiti Unifi Security Gateway USG Pro 4 ondersteund tot 255 VLAN’s.

Firewall

Met de ingebouwde firewall is het mogelijk om aparte regels te maken voor verschillende netwerken. Zo kunt u het gastennetwerk strengere netwerk restricties opleggen dan het productienetwerk. U wilt bijvoorbeeld niet dat gasten in staat zijn om via uw internetverbinding mail te versturen rechtstreeks via poort 25 (smtp), omdat een groot aantal virussen daar ook gebruik van maakt.

Quality of Service

Met Quality of Service geeft de Ubiquiti Unifi Security Gateway USG Pro 4 netwerkpakketjes die een hoge prioriteit nodig hebben deze automatisch. Zo krijgen netwerkpakketjes van een VoIP telefoongesprek voorrang op de netwerkpakketjes van een download welke gestart is op één van de pc’s. Zo kan “normaal” netwerkverkeer, nooit realtime netwerkverkeer in de weg zitten.

VPN

Met de VPN functie in de Ubiquiti Unifi Security Gateway USG Pro 4 is het eenvoudig om meerdere bedrijfslocaties onderling met elkaar te koppelen. Het netwerkverkeer dat van locatie A naar locatie B gaat wordt op een veilige manier over het internet versleuteld door de VPN tunnel.

VPN kan ook gebruikt worden om thuiswerkers toegang te geven tot uw bedrijfsnetwerk. Thuiswerkers hebben dan de mogelijkheid om bijvoorbeeld te bellen over uw VoIP centrale, ze kunnen bij de documenten op de server en ze kunnen zelfs printen op de bedrijfsprinter. De VPN techniek zorgt ervoor dat al het verkeer versleuteld verstuurd wordt.


Extra informatie
Extra informatie
EAN Nee
Aantal ethernet poorten 2x WAN, 2x LAN (10,100,1000Mbps)
Aantal SFP poorten 2 SFP
Layer 3 Forwarding Performance 2.400.000 pps, 4 Gbps (Line Rate)
Processor Dual-Core 1 GHz, MIPS64 with Hardware Acceleration for Packet Processing
Systeem geheugen 2 GB DDR3 RAM
Geluidloos zonder Fan Nee
19 inch rackmontage Ja
Afmetingen 484 x 44 x 164 mm
Gewicht 2.3 kg
Luchtvochtigheid Bereik 10 tot 90% niet condenserend
Temperatuur Bereik -10 tot 45° C
Reviews
Wat is uw ervaring met dit product?
U plaatst een review over: Ubiquiti Unifi Security Gateway USG Pro 4