Ubiquiti Unifi AP AC LR

Met de Ubiquiti Unifi AP AC LR creëert u een draadloos netwerk voor kantoor, hotel of bedrijfsverzamelgebouw. Het accesspoint ondersteund de snelle Wifi AC standaard. De "LR" in Ubiquiti Unifi AP AC LR staat voor "Long Range". Dit accesspoint heeft door het slimme antenneontwerp een groter bereik dan zijn broertje de Ubiquiti Unifi AP AC Lite.


Ook ondersteund dit accesspoint de Wifi AC standaard. Accesspoints met de Wifi AC standaard werken op de 5 GHz band, welke in vergelijk met de traditionele 2.4 GHz band vele malen minder gevoelig zijn voor storingsbronnen. Voor apparaten die de 5 GHz band nog niet ondersteunen zend dit accesspoint ook uit op de 2.4 GHz band.


Het accesspoint wordt gevoed door de netwerkkabel met behulp van de meegeleverde Power over Ethernet adapter. Het accesspoint hoeft dus niet in de buurt van een stopcontact geplaatst te worden.

Plus- en minpunten

  • Pluspunt:Werkt gelijktijdig op 2,4 Ghz en 5 Ghz zodat ook oudere apparaten gebruik kunnen maken van het accesspoint
  • Pluspunt:Met de meegeleverde PoE adapter is het niet nodig om het accesspoint in de buurt van een stopcontact te plaatsen
  • Pluspunt:Door het slimme antenneontwerp heeft dit accesspoint extra bereik
  • Pluspunt:Aantrekkelijk geprijsd
  • Minpunt:Met een maximale draadloze snelheid van 867 Mbps is dit accesspoint wat langzamer. Wilt u meer snelheid, kijk dan naar de Ubiquiti Unifi AP AC Pro

Beschikbaarheid: Op voorraad

€ 105,99

Geen installatiestress. Het accesspoint wordt vooraf geconfigureerd naar u verstuurd. U hoeft het accesspoint alleen aan te sluiten op de internetverbinding.

Productbeschrijving
Details

Long Range dankzij slim antenneontwerp

De Ubiquiti Unifi AP AC LR heeft een groter bereik in vergelijk met zijn broertje, de Ubiquiti Unifi AP AC Lite. Dit komt door het slimme antenneontwerp. Dankzij deze antenne heeft de Ubiquiti Unifi AP AC LR een bereik van 183 meter.

Onopvallend design

Dit Wifi accesspoint heeft een onopvallend design. Je plaats deze met de meegeleverde bevestigingsset eenvoudig aan het plafond of wand.

Gevoed door de netwerkkabel

De Ubiquiti Unifi AP AC LR ondersteund PoE (Power over Ethernet). Hierdoor wordt het accesspoint gevoed door de netwerkkabel en is het dus niet noodzakelijk om deze in de buurt van een stopcontact te plaatsen. Een PoE adapter wordt bij dit accesspoint meegeleverd. De Ubiquiti Unifi AP AC LR ondersteund Passive PoE (24V), dus wilt u dit accesspoint aansluiten op een Power over Ethernet switch, let er dan op dat de switch dit ondersteund.

5 GHz Wifi band

Traditionele accesspoints zenden uit op de 2.4GHz band. Deze band begint door de vele accesspoints behoorlijk vol te raken. Er zijn namelijk maar 3 kanalen op deze band beschikbaar. Vandaar dat het accesspoint van de buurman, welke op hetzelfde kanaal uitzend, enorm kan storen op uw Wifi netwerk. Interferentie heet dit. Met de 5 GHz band is dit probleem er vrijwel niet meer. De 5 GHz band ondersteund 23 kanalen.

Voor apparaten die de 5 GHz band niet ondersteunen, zendt de Ubiquiti Unifi AP AC Pro ook uit op de 2.4 GHz band.

Band steering

De Ubiquiti Unifi AP AC Pro maakt gebruik van Band steering. Aangesloten apparaten die dat ondersteunen worden automatisch op de 5 GHz band gezet. De 5 GHz band ondersteund hogere snelheden dan de traditionele 2.4 GHz band en is minder gevoelig voor storingen.


Extra informatie
Extra informatie
EAN N/B
Toepassing Binnen
Wifi Band 2.4 GHz & 5 GHz
Wifi Standaard 802.11 a/b/g/n/ac
PoE Standaard 24V Passive PoE
Snelheid 2.4 GHz 450 Mbps
Snelheid 5 GHz 867 Mbps
Aantal Antennes 1 Dual Band
Maximaal aantal gebruikers 250+
Netwerkpoorten (1) 10/100/1000 Ethernet
Draadloze beveiliging WEP, WPA-PSK, WPA-Enterprise (WPA/WPA2, TKIP/AES)
Aantal SSID's 4
Afmetingen 175.7 x 175.7 x 43.2 mm
Gewicht 240 g (315 g met bevestigingskit)
Maximaal stroomverbruik 6.5W
Luchtvochtigheid Bereik 5 tot 95% niet condenserend
Temperatuur Bereik -10 tot 70° C
Reviews
Wat is uw ervaring met dit product?
U plaatst een review over: Ubiquiti Unifi AP AC LR