Ubiquiti Unifi AP AC IW

Met de Ubiquiti AP AC IW maakt u van een bestaande netwerkaansluiting een Wifi accesspoint. De ideale oplossing als u een pand met bestaande netwerkbekabeling wil voorzien van Wifi zonder hoge installatiekosten. De Ubiquiti Unifi AP AC IW heeft aan de onderzijde 2 netwerkaansluitingen om een laptop of VoIP telefoon bedraad aan te sluiten.


Het accesspoint ondersteund de snelle Wifi AC standaard. Accesspoints met de Wifi AC standaard werken op de 5 GHz band, welke in vergelijk met de traditionele band (2.4 GHz) vele malen minder gevoelig is voor storingsbronnen. Voor apparaten die de 5 GHz band nog niet ondersteunen zend dit accesspoint ook uit op de 2.4 GHz band.


Het accesspoint wordt gevoed door een Power over Ethernet netwetwerkswitch. Wij raden u de PoE+ netwerkswitches van Ubiquiti Unifi aan.

Plus- en minpunten

  • Pluspunt:Maakt van een bestaande netwerkaansluiting een Wifi accesspoint
  • Pluspunt:Werkt gelijktijdig op 2,4 Ghz en 5 Ghz zodat ook oudere apparaten gebruik kunnen maken van het accesspoint
  • Pluspunt:Zeer geschikt voor hotels welke over bestaande bekabeling Wifi willen uitrollen
  • Pluspunt:Aantrekkelijk geprijsd
  • Minpunt:Met een maximale draadloze snelheid van 867 Mbps is dit accesspoint wat langzamer. Wilt u meer snelheid, kijk dan naar de Ubiquiti Unifi AP AC IW Pro
  • Minpunt:Geen PoE ethernet adapter meegeleverd. Accesspoint dient aangesloten te worden op een PoE switch

Beschikbaarheid: Op voorraad

€ 104,99

Geen installatiestress. Het accesspoint wordt vooraf geconfigureerd naar u verstuurd. U hoeft het accesspoint alleen aan te sluiten op de internetverbinding.

Productbeschrijving
Details

Maakt van een bestaande netwerkaansluiting een Wifi accesspoint

Met de Ubiquiti Unifi AP AC IW maakt u van een bestaande netwerkoutlet in de muur een Wifi accesspoint. Het accesspoint wordt aan de achterzijde aangesloten met één netwerkkabel. Aan de onderzijde van het accesspoint zitten twee netwerkaansluitingen waar u een laptop of bijvoorbeeld een VoIP telefoon op aan kunt sluiten. Dit accesspoint is uitermate geschikt voor bijvoorbeeld hotels, waarbij zonder hoge installatiekosten Wifi uitgerold dient te worden.

Gevoed door de netwerkkabel

De Ubiquiti Unifi AP AC IW wordt gevoed door een PoE (Power over Ethernet) switch. Deze switch wordt niet meegeleverd. De Ubiquiti Unifi AP AC IW ondersteund PoE+ (802.3at), dus wilt u dit accesspoint aansluiten op een Power over Ethernet switch, let er dan op dat de switch dit ondersteund.

5 GHz Wifi band

Traditionele accesspoints zenden uit op de 2.4GHz band. Deze band begint door de vele accesspoints behoorlijk vol te raken. Er namelijk maar 3 kanalen, welke elkaar niet overlappen, op deze band beschikbaar. Vandaar dat het accesspoint van de buurman, welke op hetzelfde kanaal uitzend, enorm kan storen op uw Wifi netwerk. Interferentie heet dit. Met de 5 GHz band is dit probleem er vrijwel niet meer. De 5 GHz band ondersteund 23 kanalen die elkaar niet overlappen.

Voor apparaten die de 5 GHz band niet ondersteunen, zendt de Ubiquiti Unifi AP AC IW ook uit op de 2.4 GHz band.

Band steering

De Ubiquiti Unifi AP AC IW maakt gebruik van Band steering. Aangesloten apparaten die dat ondersteunen worden automatisch op de 5 GHz band gezet. De 5 GHz band ondersteund hogere snelheden dan de traditionele 2.4 GHz band en is minder gevoelig voor storingen.


Extra informatie
Extra informatie
EAN N/B
Toepassing Binnen, Van bestaande netwerkaansluiting een Wifi accesspoint maken
Wifi Band 2.4 GHz & 5 GHz
Wifi Standaard 802.11 a/b/g/n/ac
PoE Standaard 802.3at PoE+
Snelheid 2.4 GHz 300 Mbps
Snelheid 5 GHz 867 Mbps
Aantal Antennes 1 Dual Band
Maximaal aantal gebruikers 250+
Netwerkpoorten (3) 10/100/1000 Ethernet
Draadloze beveiliging WEP, WPA-PSK, WPA-Enterprise (WPA/WPA2, TKIP/AES)
Aantal SSID's 4
Afmetingen 139.7 x 86.7 x 25.75 mm
Gewicht 200 g
Maximaal stroomverbruik 7W en 19W met PoE passthrough
Luchtvochtigheid Bereik 5 tot 95% niet condenserend
Temperatuur Bereik -10 tot 50° C
Reviews
Wat is uw ervaring met dit product?
U plaatst een review over: Ubiquiti Unifi AP AC IW