Ubiquiti Unifi AP AC EDU

De Ubiquiti Unifi AP AC EDU heeft een geïntegreerde luidspreker. Dit maakt het accesspoint uitermate geschikt voor scholen. De omroepen zijn eenvoudig in te spreken met de Ubiquiti Unifi EDU app. Het is mogelijk om live om te roepen, maar ook om omroepen te plannen, zoals de lunchpauze of een brandoefening.


Het accesspoint zelf ondersteund de snelle Wifi AC standaard. Accesspoints met de Wifi AC standaard werken op de 5 GHz band, welke in vergelijk met de traditionele band (2.4 GHz) vele malen minder gevoelig is voor storingsbronnen. Voor apparaten die de 5 GHz band nog niet ondersteunen zend dit accesspoint ook uit op de 2.4 GHz band.


Het accesspoint wordt gevoed door de netwerkkabel met behulp van de meegeleverde Power over Ethernet adapter. Het accesspoint hoeft dus niet in de buurt van een stopcontact geplaatst te worden.

Plus- en minpunten

  • Pluspunt:Werkt gelijktijdig op 2,4 Ghz en 5 Ghz zodat ook oudere apparaten gebruik kunnen maken van het accesspoint
  • Pluspunt:Met de meegeleverde PoE adapter is het niet nodig om het accesspoint in de buurt van een stopcontact te plaatsen
  • Pluspunt:Geïntegreerd omroepsysteem dat eenvoudig te bedienen is met de iOS of Android App van Unifi
  • Pluspunt:Zeer geschikt voor scholen

Beschikbaarheid: Op voorraad

€ 394,99

Geen installatiestress. Het accesspoint wordt vooraf geconfigureerd naar u verstuurd. U hoeft het accesspoint alleen aan te sluiten op de internetverbinding.

Productbeschrijving
Details

Geïntegreerd omroepsysteem

De Ubiquiti Unifi AP AC EDU heeft een geïntegreerde luidspreker. Dit maakt het accesspoint uitermate geschikt voor scholen, maar ook voor BHV behoeftes van bedrijven. De omroepen zijn eenvoudig in te spreken met de Ubiquiti Unifi EDU app. Het is mogelijk om live om te roepen, maar ook om omroepen te plannen, zoals de lunchpauze of een brandoefening.

De App is hier te downloaden

Unifi EDU App voor iOS
Unifi EDU App voor Android

Tweeweg luidspreker

Met de tweeweg speaker, die een frequentiebereik heeft van 100 tot 20.000 Hz, klinken oproepen luid en duidelijk. De luidspreker levert een maximale geluidsdruk van 103 dB op 1 meter afstand.

Gevoed door de netwerkkabel

De Ubiquiti Unifi AP AC Pro ondersteund PoE (Power over Ethernet). Hierdoor wordt het accesspoint gevoed door de netwerkkabel en is het dus niet noodzakelijk om deze in de buurt van een stopcontact te plaatsen. Een PoE adapter wordt bij dit accesspoint meegeleverd. De Ubiquiti Unifi AP AC Pro ondersteund standaard PoE (802.3af) en PoE+ (802.3at), dus wilt u dit accesspoint aansluiten op een Power over Ethernet switch, let er dan op dat de switch dit ondersteund.

5 GHz Wifi band

Traditionele accesspoints zenden uit op de 2.4GHz band. Deze band begint door de vele accesspoints behoorlijk vol te raken. Er namelijk maar 3 kanalen, welke elkaar niet overlappen, op deze band beschikbaar. Vandaar dat het accesspoint van de buurman, welke op hetzelfde kanaal uitzend, enorm kan storen op uw Wifi netwerk. Interferentie heet dit. Met de 5 GHz band is dit probleem er vrijwel niet meer. De 5 GHz band ondersteund 23 kanalen die elkaar niet overlappen.

Voor apparaten die de 5 GHz band niet ondersteunen, zendt de Ubiquiti Unifi AP AC Pro ook uit op de 2.4 GHz band.

Band steering

De Ubiquiti Unifi AP AC Pro maakt gebruik van Band steering. Aangesloten apparaten die dat ondersteunen worden automatisch op de 5 GHz band gezet. De 5 GHz band ondersteund hogere snelheden dan de traditionele 2.4 GHz band en is minder gevoelig voor storingen.


Extra informatie
Extra informatie
EAN 810354024245
Toepassing Binnen, Geïntegreerd omroepsysteem
Wifi Band 2.4 GHz & 5 GHz
Wifi Standaard 802.11 a/b/g/n/ac
PoE Standaard 802.3at PoE+
Snelheid 2.4 GHz 450 Mbps
Snelheid 5 GHz 1300 Mbps
Aantal Antennes 3 Dual Band
Maximaal aantal gebruikers 250+
Netwerkpoorten (2) 10/100/1000 Ethernet
Draadloze beveiliging WEP, WPA-PSK, WPA-Enterprise (WPA/WPA2, TKIP/AES)
Aantal SSID's 4
Afmetingen 196.7 x 196.7 x 35 mm
Gewicht 1,82 kg
Maximaal stroomverbruik 20W
Luchtvochtigheid Bereik 5 tot 95% niet condenserend
Temperatuur Bereik -10 tot 70° C
Reviews
Wat is uw ervaring met dit product?
U plaatst een review over: Ubiquiti Unifi AP AC EDU