Routers

2 artikel(en)

per pagina

 • Ubiquiti Unifi Security Gateway USG

  De Ubiquiti Unifi Security Gateway USG is een router welke uw netwerk, met de ingebouwde firewall, beschermt tegen indringers van buitenaf.

  De Ubiquiti Unifi Security Gateway USG kan met de Dual-Core 500 MHz processor tot 1 miljoen netwerkpakketjes per seconde verwerken. Dit maakt de Ubiquiti Unifi Security Gateway USG geschikt voor kleine tot middelgrote netwerken. Voor grotere netwerken en organisatie met snelle glasvezelverbindingen raden wij de Ubiquiti Unifi Security Gateway USG Pro 4 aan.

  De Ubiquiti Unifi Security Gateway USG kan worden aangesloten op de Wifi Cloud Portal. Vanuit de Wifi Cloud Portal is de Ubiquiti Unifi Security Gateway USG op eenvoudige wijze te configureren en beheren. Wanneer de Deep Packet Inspection functie aan wordt gezet, ziet u in de Wifi Cloud Portal precies welke app’s en netwerkprotocollen de meeste bandbreedte gebruiken.

  De Ubiquiti Unifi Security Gateway USG maakt gebruik van Quality of Service (QoS). QoS is een netwerkmechanisme dat ervoor zorgt dat realtime netwerkverkeer, zoals een VoIP telefoongesprek, een hogere prioriteit krijgt dan “normaal” netwerkverkeer.

  Door het fanloze ontwerp is de Ubiquiti Unifi Security Gateway USG stil in het gebruik en verbruikt deze slecht 7 Watt aan stroom.

  Meer info
 • Ubiquiti Unifi Security Gateway USG Pro 4

  De Ubiquiti Unifi Security Gateway USG Pro 4 is een router welke uw netwerk, met de ingebouwde firewall, beschermt tegen indringers van buitenaf.

  De Ubiquiti Unifi Security Gateway USG Pro 4 kan met de Dual-Core 1 GHz processor tot 2,4 miljoen netwerkpakketjes per seconde verwerken. Dit maakt de Ubiquiti Unifi Security Gateway USG Pro 4 geschikt voor grotere netwerken en organisaties met snelle glasvezelverbindingen.

  De Ubiquiti Unifi Security Gateway USG Pro 4 kan worden aangesloten op de Wifi Cloud Portal. Vanuit de Wifi Cloud Portal is de Ubiquiti Unifi Security Gateway op eenvoudige wijze te configureren en beheren. Wanneer de Deep Packet Inspection functie aan wordt gezet, ziet u in de Wifi Cloud Portal precies welke app’s en netwerkprotocollen de meeste bandbreedte gebruiken.

  De Ubiquiti Unifi Security Gateway USG Pro 4 maakt gebruik van Quality of Service (QoS). QoS is een netwerkmechanisme dat ervoor zorgt dat realtime netwerkverkeer, zoals een VoIP telefoongesprek, een hogere prioriteit krijgt dan “normaal” netwerkverkeer.

  De Ubiquiti Unifi Security Gateway USG Pro 4 is geschikt voor montage in een 19” inch rack.

  Meer info

2 artikel(en)

per pagina

Keuzestress?

Ik ben Rick van den Bovenkamp en ik geef u graag advies. Aangenaam! Ik maak trouwens graag een connectie met u op LinkedIn. Voegt u mij gerust toe!

  0314 2000 20
  06 46 715 772
  Rick van den Bovenkamp

Rick van den Bovenkamp - WifiVoorDeZaak.nl - Ik geef u graag advies!