Klantenservice


Heeft u vragen over onze producten of dienstverlening? Neem dan gerust contact op met de klantenservice. Wij zitten voor u klaar om uw vragen te beantwoorden. U kunt ons telefonisch bereiken op 0314 2000 20, per mail op info@wifivoordezaak.nl of stel uw vraag via WhatsApp op nummer: 06 46 715 772.
 
 
Defecten en garantie WifiVoorDeZaak.nl

Defecten en garantie


Defecten en garantie

Als een product onverwacht niet goed meer functioneert is dat erg vervelend. Vaak lijken problemen in eerste instantie op een defect van het product, maar bij nader onderzoek blijkt een andere factor de oorzaak te zijn van de klacht. Bij een vermoedelijk defect van het product neemt u als eerste contact met ons op, dan kunnen wij samen kijken naar een oplossing en eventuele andere storingsbronnen uitsluiten.

Reparaties van schade

Wanneer een product beschadigd is door impact-, vocht-, stofschade, schade door oneigenlijk gebruik of schade door blikseminslag, kunt u geen aanspraak maken op de garantie welke door de fabrikant gegeven wordt. Wel kunt u het product naar ons opsturen zodat wij voor u een prijsopgave kunnen maken voor de reparatie van het product. U kunt vervolgens beslissen of u akkoord gaat met de reparatie.

Garantieperiode Ubiquiti

Op Ubiquiti producten wordt 2 jaar garantie gegeven. Vergeet niet om uw factuur goed te bewaren, dit is tevens uw garantiebewijs.


 

Klachten WifiVoorDeZaak.nl

Klachten


Klachten

Het is natuurlijk vervelend als u een klacht heeft over de dienstverlening zoals u die ervaren heeft. Toch vragen wij u vriendelijk om uw klacht, mede om eventuele schade te beperken, zo snel mogelijk aan de afdeling klantcontact door te geven. Dit kan per e-mail of telefonisch. Volgens de wet is een klacht op tijd kenbaar gemaakt als dit binnen twee maanden na ontdekking gebeurt. Dit geldt ook in het geval dat het gekochte product niet de eigenschappen heeft die u op grond van de koopovereenkomst mocht verwachten. Als u een klacht bij ons indient zal die zo snel mogelijk, maar uiterlijk binnen 14 dagen, worden beantwoord. Hebben wij daarvoor meer tijd nodig, dan laten wij u binnen 14 dagen weten wanneer u antwoord kunt verwachten.

Mocht u dit niet op prijs stellen, dan kunt u contact opnemen met de afdeling bemiddeling van ICTWaarborg, waar WifiVoorDeZaak.nl bij is aangesloten. Vermeld in de email dat het een verzoek tot mediation betreft.
 

 

Advies nodig?

Wij zijn telefonisch te bereiken op werkdagen van 8:30 tot 17:00.

Bel ons op: 0314 2000 20